Ik werk in scheidingsmediations samen met verschillende advocatenkantoren: 

Ik help u bij het opstellen van een Ouderschapsplan, beantwoord uw vragen en die van uw kinderen. Uit ervaring weet ik dat ook zij heel veel vragen hebben. Als Pedagoog-Mediator kan ik ook met uw kinderen in gesprek gaan en hun vragen beantwoorden. Het terugvertalen van de wensen van de kinderen zorgt voor een goed aangesloten ouderschapsplan.

Daarnaast zult u voor uw scheiding gebruik moeten maken van een advocaat. Deze zorgt voor het financiële en juridische deel van uw scheiding en dient de scheidingsaanvraag in bij de Rechtbank. Doordat ik met veel advocaten prettig samenwerk, kunnen er verschillende aspecten van de scheiding naast elkaar lopen. Uiteindelijk heeft u dan één gespecialiseerd eindproduct in handen.

De kracht van deze samenwerking zit hem in het feit dat je zowel juridisch als op pedagogisch gebied het allerbeste krijgt. 

Ik kan ook de verbinding leggen tussen u en uw advocaat en uw ex-partner en zijn/haar advocaat , wanneer u tegenover elkaar staat . Het zorgvuldig bijeenbrengen van alle betrokkenen en het voeren van een gezamenlijk gesprek, leidt vaak tot een oplossing en kan een procedure voorkomen.